Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Παίρνουμε ελαιόλαδο, μουστάρδα, λεμόνι και κόλιανδρο σε σκόνη. Τις αναλογίες τις προσαρμόζουμε σύμφωνα με τα γούστα μας.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε τα υλικά και τα χτυπάμε με ένα αβγοδάρτη, έως ότου να δέσουν. Ετοιμάζουμε ένα πλούσιο μίγμα και βουτάμε τις γαρίδες σε αυτό.
Τις αφήνουμε για 2 ώρες, ώστε να τραβήξουν καλά το μαρινάρισμα και μετά τις ψήνουμε στο BBQ.
Καλή όρεξη.
Δευτέρα 13 Απριλίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Τέλειες οι γαρίδες με μουστάρδα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΒέβαια άλλο πράμα το ψήσιμο σε BBQ, αλλά και στη σχάρα φαντάζομαι μια χαρά θα ψήνονται:)
Καλή Μεγαλοβδομάδα Αναστάσιε!!