Βράζετε σε μπόλικο νερό, λαδάκι και μπαχαρικά, μέρη από κοτόπουλο (στήθος ή μπούτι, ανάλογα με τα γούστα σας) μέχρι να μαλακώσουν αρκετά. (Ίσως να χρειαστεί να προσθέσετε κι άλλο νερό κατά τη διάρκεια του βρασμού).
Τεμαχίζετε το κοτόπουλο με τα χέρια σε μικρότερα κομμάτια. (Όσα περισσέψουν, φυλάσσονται στο ψυγείο μέχρι και δύο ημέρες)
Παίρνετε ένα ψωμάκι ( και πάλι ανάλογα με τα γούστα σας: μαργαρίτα, μπαγκέτα, ζαπάτα, σαντουιτσάκι), βάζετε μουστάρδα ή μαγιονέζα, ψητή πιπεριά (φλωρίνης ή πράσινη), ψητή μελιτζάνα και μπόλικο κοτόπουλο.
Αλατίζετε και απολαμβάνετε την γευστική ηδονή!
Καλή όρεξη
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου