Υλικά
1κούπα του καφέ αλεύρι
1κούπα του καφέ γάλα
1αβγό
αλάτι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ με έναν αβγοδάρτη.
Ζεσταίνουμε λάδι στο τηγάνι.
Βάζουμε μικρές ή μεγάλες ποσότητες του μείγματος στο τηγάνι.
Όταν η επάνω πλευρά της τηγανίτας αρχίσει να εμφανίζει τρυπούλες, την γυρνάμε.
Όταν βγάζουμε τις τηγανίτες από το λάδι, τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξουν όσο περισσότερο λάδι γίνεται.
Καλή όρεξη
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου