Μια ιδέα για νόστιμο topping σε φρυγανιά, ψωμί ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας.
Υλικά
2 τομάτες ψιλοκομμένες
2 κουταλιές πελτέ τομάτας
6 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση
ζάχαρη
Βασιλικός ή μαϊντανός
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το σκόρδο σε μπόλικο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μειώνουμε την ένταση της φωτιάς στο μισό.
Μετά από 10 λεπτά αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Όταν κρυώσει το μείγμα, προσθέτουμε ωμό ελαιόλαδο.
Καλή όρεξη!
Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου