Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Peperized Steak

Υλικά
2 μεγάλες χοιρινές μπριζόλες
2 ποτήρια κόκκινο κρασί
2 κ.σ. Worcestershire sauce
1 κ.σ. λάδι
μουστάρδα
θυμάρι
πιπέρι
5 πράσινες πιπεριές-κέρατα ψημένες, διατηρημένες στο λάδι

Εκτέλεση
Ψήνουμε τις μπριζόλες σε αντικολλητικό τηγάνι, σε ενάμισι ποτήρι κρασί, με μπόλικη μουστάρδα, θυμάρι και πιπέρι, τη sauce και το λάδι
Στο τέλος, σβήνουμε το υπόλοιπο κρασί και τις πιπεριές, αφήνοντας το κρέας να χυλώσει.

Καλή όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου